ZADZWOŃ:   +48 172293705     NAPISZ:   hydroczesci@gmail.com
Strona główna53bbad59f5d047c425ac6264_arrow-full.png O nas53bbad59f5d047c425ac6264_arrow-full.pngPolityka Prywatności

Polityka Prywatności

HYDRO-CZĘŚCI Jakubiec Sp. Komandytowa informuje, że w pełni szanuje prawo do prywatności i ochrony danych osobowych odwiedzających nasz serwis internetowy. Nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych (w tym adresów e-mail) użytkowników serwisu.

Gromadzenie i przetwarzanie danych osobowych

  1. Przekazane przez użytkowników za pośrednictwem formularzy elektronicznych serwisu, dane osobowe (w tym adresy pocztowe, numery telefonów i e-mail) są przez nas gromadzone i wykorzystywane wyłącznie w celu:
    • udzielania odpowiedzi na zadawane pytania,
    • zbierania danych dotyczących odczytów licznika,
    • realizacji składnych on-line wniosków internetowych związanych z obsługą Klienta,
    • przygotowania oferty handlowej związanej z działalnością naszej firmy.
  2. Prowadzone za pomocą niniejszego serwisu akcje promocyjne lub ogłaszane konkursy, wymagają odrębnej zgody użytkowników/ uczestników na przetwarzanie danych osobowych w celu wykorzystania ich do działań marketingowych realizowanych przez HYDRO-CZĘŚCI Jakubiec Sp. Komandytowa.
  3. Newsletter jest wysyłany tylko i wyłącznie do zarejestrowanych użytkowników, którzy potwierdzili chęć subskrypcji. Subskrybent może w każdej chwili zażądać wypisania swojego adresu poczty elektronicznej z bazy wysyłkowej serwisu.
  4. Zgromadzone dane są chronione zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204). Dostęp do danych mają tylko wybrani administratorzy serwisu, którzy są zobowiązani do zachowania uzyskanych informacji w ścisłej tajemnicy.

Logi serwera

  1. Informacje o niektórych zachowaniach użytkowników podlegają logowaniu w warstwie serwerowej. Dane te są wykorzystywane wyłącznie w celu administrowania serwisem oraz w celu zapewnienia jak najbardziej sprawnej obsługi świadczonych usług.
  2. Przeglądane zasoby identyfikowane są poprzez adresy URL. Ponadto zapisowi mogą podlegać:
    • czas nadejścia zapytania,
    • czas wysłania odpowiedzi,
    • adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez użytkownika (referer link) – w przypadku gdy przejście do Serwisu nastąpiło przez odnośnik,
    • informacje o przeglądarce użytkownika,
    • Informacje o adresie IP.
  3. Dane powyższe nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi strony.
  4. Dane powyższe są wykorzystywane jedynie dla celów administrowania serwerem.